Om mig

Det var en gång..

… en liten flicka som hade en ofantligt livlig fantasi. Hon kunde berätta var saker låg som varit försvunna eller borttappade och hon förklarade varför vissa människor tänkte, gjorde eller betedde sig si eller så – utan att ens ha pratat med de … Ja, så skulle sagan om mig ha kunnat inledas, om det rört sig om en bok. Men nu är sagan sann och pågår ännu, och det är den sagan ni ska få ta del av i här i min blogg. Jag vill dela med mig av mina erfarenheter som medium och hur vardagen kan te sig. Det är en mycket mer spännande värld än det kanske låter, så jag hoppas jag ska kunna övertyga dig om att livet som spirituell är fantastiskt stimulerande. Kanske vågar du slutligen lita på din egen magkänsla lite oftare! Jag lovar dig, jag vet att du kan, men kanske inte har tillräckligt med tillit till ditt inre ännu bara. Snart så!!

Den livliga fantasin jag hade som liten har blivit ännu mer livlig men det rör sig inte om påhittade berättelser om troll och älvor som många sagoböcker ju gör, utan om livs levande mänskliga själar och händelser som dyker upp i bilder och filmer i mitt inre när jag kommunicerar med människor. Det är dessa tillfällen jag kommer skriva om här, smulor ur verkliga livet.

När jag blev tonåring så fick jag veta att det jag såg, och hade sett länge, berodde på en gåva som jag fått. Och med den kom också en rädsla. Jag backade många gånger och ville vara ostörd från intrycken. Idag har jag en starkare trygghet i mig själv och vågar också mycket mer.

Här i min blogg hoppas jag på att väcka ditt intresse för det spirituella men också kanske bli lite modigare i livet rent generellt. Och vad jag menar med detta är att mina erfarenheter säger mig att de flesta jag möter i mitt arbete inte litar på sin egen intuitionskraft. Och det är den kraften jag hoppas på att jag ska kunna förmedla och dela med mig av till dig, via denna blogg och mitt arbete som medium.

Och, passa gärna på att besöka spålinje24.se där jag arbetar som spådam och medium.

Jag kan hjälpa dig inom många områden då jag är både medial, synsk och har healingkrafter. Gåvorna kommer till mig i form av bilder och bildspel. Jag kan se var borttappade saker finns, spåra bortsprungna djur och se var människor befinner sig. Jag kan tolka dina drömmar, både natt- och dagdrömmar. Jag behärskar även konsten att lägga tarotkort. Det finns mycket jag kan guida dig i eller bara fungera som en opartisk rådgivare i en förvirrad situation. Välkommen!

Nu är det dags!!
//Cassandra