Uncategorized

Hösten är här!

Hej kära vänner,

För många är nu semestern slut och det är tid att fokusera på framtiden och höstens olika nystarter och/eller omstarter. Hoppas ni njutit av er sommar och att hösten blir fylld av mys och insikter.

Själv har jag spenderat huvuddelen av min sommar utanför internets räckvidd, riktigt skönt faktiskt, och mina bloggar publiceras alltså lite stötvis, några åt gången, även om jag skriver dem då andan faller på.

Vad passar bättre nu på hösten då mörkret börjar falla, än att koka en kopp örtte, tända några ljus och fördjupa sig i lärdomar, nya eller med förkunskap.

Jag tänker närmaste tiden ge en liten basic-kurs i Tarotkorten och deras generella betydelse. Även om du själv kan spå i kort kan det vara lönt att läsa då jag i slutet av varje kort i den stora arkanan ger en liten affirmation för kortet och en enkel formel där kortet är inkluderat.

Mycket nöje,

Cassandra

Comments Off on Hösten är här!