Lär dig tarot,  Spådam,  Spådom24.se,  Tarot

Världen

Detta kort säger dig idag att cirkeln är sluten. På kortet ser man hur en oval mandala omsluter figuren i mitten. Den symboliserar fullbordan, triumf och tillfredsställelse. Du har kommit i mål och cykeln påbörjas på nytt med något annat. Ett avslut men också en början på det nya. En ny resa kommer snart ta plats och nya lärdomar är på väg till dig. Kortet brukar även kallas för den kompletterande initiativtagaren. Den universella principen är att det är individen kontra helheten samt fullbordan.

Man ser även de fyra elementen på bilden. En oxe (jord), ett lejon (eld),  en örn (vatten) och en man (luft). Sedan står en person i mitten av en lagerkrans, mandala eller en livmoder, som den också beskrivits som. Vi har segrat och är födda på nytt.

Kortet vill tala om för dig att du nu upplever tillfredsställelse, självförverkligande, samhörighet och framgång. Oberoende och en inre och yttre frihet.

Var i ditt liv behöver du frigörelse just nu? vad är det för uppdrag du bör ta dig an? är det dags att göra den tänkta resan kanske? Kram//Cassandra