Uncategorized

De klädda korten – Mynt

Hallå vänner,

Vi går vidare med de klädda korten, denna gång med mynt.

Page i Mynt:

PERSON: Ett barn eller en tonåring, som uppskattar planering, utomhusaktiviteter samt stillsamma aktiviteter och som är familjekär och en god vän.

HÄNDELSER: Meddelanden – både oväntade och de man har väntat på angående pengar. En oväntad småvinst eller en mindre gåva.

Omvänt PERSON: Ett barn eller en tonåring som är orolig, går undan och kan vara överkänslig alternativt har mobbartendenser och är okamratlig.

Omvänt HÄNDELSER: Dåliga nyheter och besvikelser angående ekonomin, väntade intäkter uteblir.

Prins/knekt i Mynt:

PERSON:En ung person med struktur, som gillar att planera och hålla ordning. Ambitiös och seriös. En lojal vän.

HÄNDELSER: Ett ekonomiskt tillskott, och avtal som förbättrar ens materiella grund. Ett projekt som får bidrag för att kunna genomföras.

Omvänt PERSON: En lättirriterad yngre person som är otålig, ointresserad och lätt tycker synd om sig själv. En opålitlig vän som är ombytlig och självisk.

Omvänt HÄNDELSER: Väntade pengar uteblir och nya inkomstmöjligheter saknas eller möts av starkt motstånd.

Dam i Mynt:

PERSON: En stabil, strukturerad och mycket kapabel kvinna med organisationsförmåga och gedigen kunnighet inom de områden som intresserar henne.

HÄNDELSER: Saker faller på plats och man uppnår stabilitet, ordning och reda. Bra grund att stå på för att bygga vidare.

Omvänt PERSON: En kvinna som gärna skvallrar, är elak och som kan medvetet förstöra för andra för att vara populär hos likasinnade.

Omvänt HÄNDELSER: Saker kör ihop sig och möts av oväntade motgångar. Kaos, strul och allmän oreda.

Kung i Mynt:

PERSON: En tålamodig och mångsidig man som gärna tar på sig en lärarroll, som är pålitlig och noga. Han uppskattar struktur, pålitlighet och rutiner.

HÄNDELSER: Man uppnår en säkrare position i livet, kan åtnjuta en större ekonomisk frihet och kan njuta rikedomens frukter.

Omvänt PERSON: En självisk och materialistisk man som både kan vara tråkig, kritiserande och envisare än synden. Denna man har alltid rätt även när han har fel.

Omvänt HÄNDELSER: Minskat ansvar och indragna befogenheter som också begränsar ekonomin ytterligare. Tristess och monotoni.

Då var även mynten avklarade och vi går raskt vidare till de klädda korten i Bägare.

Hejdå för denna gång,

Cassandra

Comments Off on De klädda korten – Mynt