Blog

Naturen och hälsan

Jag har upptäckt en sak när jag hamnat på ett nytt ställe i livet och flyttat från min oas till trädgård och hamnat i en lägenhet och det är att naturen gör mig hel.

Nu skall jag leda er igenom en massa tips och trix som jag tycker naturen gör med vår hälsa.

Ju mer tid vi alla spenderar i naturen desto lyckligare och mer avslappnade blir vi, dessutom så dras det negativa känslor vi har ned till en hanterbar nivå, som i sin tur ökar de positiva tankarna.

Det är också ett bra sätt om man känner sig sliten att öka sin tid i naturen, då naturen har en förmåga att fylla på energin som vi förbrukat under hektiska dagar. Så nästa gång du behöver en paus i vardagen så sök dig till en skog eller en frodig park så börjar dina tankar leverera igen.

Så vad väntar du egentligen på? Gör både dig och naturen en tjänst, så ni båda får ett längre och friskare liv.

Comments Off on Naturen och hälsan