Andevärlden,  Andlighet,  Kraftdjur

Rådjuret

Snabb och graciös, moder jords budbärare och själva sinnesbilden för renhet och oskuld. Pånyttfödelse och en gradvis förnyelse förknippas med rådjuret, något som symboliseras av hornen, då de växer till sig en bit för vart år.

Rådjuret är sina horn till trots ett fredligt djur och budskapet det för med sig är att följa sin intuition och sin magkänsla. Även om allt verkar fridfullt känner rådjuret på sig ifall något är fel, och ibland är det bättre att fly än illa fäkta. Lita till din inre röst och var inte rädd att förändra saker eller att ta snabba beslut. Det handlar också om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle för att få del av livets goda utan hot.

Har du rådjuret som kraftdjur så uppskattar du din familj, och friden med dina nära och kära. Du vakar över de dina mot eventuella faror, och kan därför verka lite överbeskyddande då du varnar vid minsta tecken på fara. Ibland verkar du dyka upp ur intet, och försvinner lika fort ifall situationen upplevs som obehaglig.

Följ alltid din egen känsla, lita på Moder Jord och dina instinkter och fortsätt vara den härliga, skönhetsälskande människa du är och sprida detta ljus till dina nära.

Med sommarvärme/ Cassandra