Förberedelser,  Tarot

Tarotkorts ceremoni

Mitt hem ser nog inte så mycket annorlunda ut än de flesta andras. Alla har vi våra lådor som vi gömmer små hemligheter i och packar ner prylar i som ingen annan behöver se eller besväras av. Även jag har sådana, och kanske några extra till och med. När jag får besök av någon som vill ta hjälp av min intuitionsförmåga eller helt enkelt bara vill bli spådd så utför jag en liten seans innan nya energier tas emot i mitt hem.

Jag renar rummet med salvia och plockar fram fem kortlekar som jag haft i månskensljus innan besöket kommer inför avtalad tid. Detta är en ceremoni som är viktig för mig. Mitt sätt att arbeta med detta på är förmodligen som för de flesta andra, helt unik och anpassad helt efter hur jag jobbar.
Det tycks inte finnas manualer eller instruktionsböcker som kan anammas inom detta område. Alla gör vi lite olika.

Kortlekarna plockas fram och placeras på bordet där besöket sedan kan välja den lek som lockar, pockar och ropar mest. Jag sprider ut hela leken på bordet, hullerombuller, och rör om. Sedan samlar jag ihop korten, vissa upp och ner, och hon/han får blanda dem. Kupera och vaska på vilket sätt som känns bekvämt. Sedan kuperas korten tre gånger och där är det stopp. Där börjar jag läggningen.

Min första tarotlek köpte jag när jag var i 20-årsåldern. Sedan blev det en till och en till och några till därefter. Det är ett fantastiskt redskap att ta hjälp av för att få svar på snabba frågor. Det tog mig många år att lära mig hur man använder dem.
Är du nyfiken och vill lära känna dig själv på ett nytt sätt, lite mer på djupet, så har du stor hjälp av att använda tarotkort. De erbjuder en spännande resa in i ditt inre …

Comments Off on Tarotkorts ceremoni