Blog

Vila är nödvändig

Jag har väldigt mycket på min agenda just nu, så jag valde att hoppa över att dra två kort för söndag och idag och istället så ägnade jag mig åt av att njuta. Detta gjorde jag genom att tända ljus på kyrkogården, fotografera och vara ute i flera timmar i naturen, dessa två dagar i veckan gör mig hel och renar mig från alla negativa energier som slinker in, ja, just det ni läste rätt, de negativa kommer till mig med, för jag är människa, de må vara att jag är synsk och har en massa gåvor, men jag är ändå människa.

Att ta en andningspaus precis i slutet och i början på en vecka gör att jag kan andas och vägleda mina älskade klienter på ett bra sätt igenom resten av veckan. Så i morgon så tar jag tag i tarot korten igen.

Prova det ni med, det kan göras vilka dagar som helst ni kommer må mycket bättre.