Uncategorized

Tarotkortens kombinationer 3

Hej,

Sist tittade vi på några kombinationer ur stora arkanan, så idag kollar vi på några kortkombinationer ur den lilla arkanan som har vissa betydelser traditionellt. Nästa gång tittar vi på vad personkorten betyder då de dominerar.

Den traditionella tolkningen av vissa kombinationer i lilla arkanan reflekteras ofta även i tolkningen av spådom i vanliga spelkort. Stavar motsvarar Klöver, Svärd: Spader, Bägare: Hjärter och Mynt motsvarar Ruter.

2 i bägare och 10 i bägare = Äktenskap eller annat lyckligt och varaktigt förhållande, där man bygger på familjen och den gemensamma framtiden i glädje.

3 i stavar och 8 i svärd = En framgång försenas på grund av en socialt låst situation och en brist på respons från omgivningen.

7 i svärd och 9 i bägare = Du får det på det sätt du vill ha det men inte nödvändigtvis på det sätt du tänkt eller inte med rättvisa och ärliga medel, vilket gör segerns sötma lite besk.

2 i mynt och Ess i svärd = Du får en aha upplevelse av att din budget inte klarar av slösaktighet nu, så spara det du kan ifall plötsliga förändringar kräver en buffert.

8 i mynt och 5 i bägare = Du kommer att lämna ett jobb för att satsa på egna projekt och intressen, men en tvekan på ifall beslutet var rätt gnager på dig, och du är rädd att misslyckas.

10 i stavar och 6 i mynt= Dags att sakta ner tempot på arbetet, tänka mer på dej själv och inte ta på dej extrapass – om du inte återhämtar dej riskerar du att bränna ut dej. Ta en semesterdag och rå dej själv.

Ha det bra vänner,

Elisa

Comments Off on Tarotkortens kombinationer 3