Andlighet,  Chakra,  Halvädelstenar,  Harmoni,  Healing,  Kristallerna,  Meditation

Vinkla spetsen

Att hitta sina kristaller, stenar och talismaner är lätt – dem väljer mig som sin ägarinna, och inte tvärtom. Ofta när jag kikar omkring i butiker, på jakt efter ett nytillskott till min samling, så gör jag en allmän överblick. Ibland lockar en viss färg, en viss storlek, en viss form eller vad det nu må vara. Ibland letar jag inget särskilt utan bara känner av. Då blir det på känsla och stenen väljer mig. Oftast blir det så oavsett.

Jag har en förkärlek för de brustna, ojämna, lite skamfilade och inte helt perfekta stenarna. De tilltalar mig och min personlighet mer än de som ser fabrikstillverkade ut. Mina stenar innehar verkligen egna personlighetskaraktärer och är envisa rackare som lyckats överleva att bli kasserade, krossade, nerslipade och förmodligen soptunnan – ett flertal gånger. Dem karaktärerna dra mig till sig. Och jag till dem. Samtliga mina stenar är omsorgsfullt utvalda.

Jag kramar på den lite och känner hur den känns i handen. Vänder och vrider för att se hur den ser ut från alla håll. Sedan lägger jag tillbaka den. Vandrar omkring i butiken och känner jag då av den, och inte kan lämna den kvar, så är den min!

Då har vi en fin kommunikation och kan skapa ett fint healing samarbete tillsammans. Stenar med spets, skall vinklas med spetsen dit energin skall föras. Vill du få energi skall den stå uppåt, vill du landa och bli mer jordad så ska den vinklas neråt eller ligga ner. Jag har en spetskristall på sängbordet, liggandes, då den inte kan stå upp av egen maskin. Den ligger vinklad med spetsen mot mig för att ge mig balans. Kram//Cassandra