Uncategorized

19- Solen/ The Sun

Välkomna vänner,

Idag är det tid för att kika på nästa kort i stora arkanan och dess betydelse: 19- Solen/ The Sun

Snart kommer midvintersolståndet, och vi går åter mot ljusare tider, så vilket kort passar bättre?

19- Solen/ The Sun

Solen är Den Skinande. Den representerar både optimism, samarbete, lyckade relationer samt lekfullhet och även den glädje vi känner då vi passerat prövningarna och får njuta livets goda igen. Den påminner oss också om att låta vårt inre ljus speglas även i det yttre livet samt att nalkas vår omgivning med glädje och att vara en inspiration för andra. Solen uppmanar oss att minnas att framgången är välförtjänt, och nu kan du bara njuta dess frukter med gott samvete.

Rättvänt representerar det:

Du har hittat din egen entusiasm och det speglas i alla dina relationer som nu känns ljusare och konstruktivare. Kärleken blomstrar inom dej och du vägleder gärna andra. En välförtjänt framgång i livet får dej att skina, och du delar med dej frikostigt av segerns frukter. Alla samarbeten funkar smidigt, du tar gärna på dej en ledarroll för nu kan du övervinna alla hinder.

Omvänt representerar det:

En ofrivillig väntetid på att saker ska lyckas och projekt få färdigställas. En väntad framgång blir mindre glädjefylld än väntad, eller uteblir helt. Du kan känna en tomhetskänsla inombords trots att saker går framåt. Du kan känna dej missförstådd och ensam i relation till andra, trots att allt verkar bra på ytan.

Solen är alltså Lyckobringaren, den som kombinerar segerns glädje och lycka med en uppriktig vilja att vägleda andra till att bli sina bästa jag, men den kan i sin negativa aspekt vara egofixerad och köra över andra mer försiktiga individer utan att mena det. Njut av den framgången och all kärlek, men kom ihåg att dela med dej till alla så de också får en chans att skina.

I solens sken,

Elisa

Comments Off on 19- Solen/ The Sun