Uncategorized

Tarot och magi

Hej,

Idag ska jag gå in lite på tarotkorten inom vardagsmagin. Då varje kort i sig redan är laddat med en kraftfull betydelse och symbolik lämpar sig de enskilda korten utmärkt för olika besvärjelser. I kombination med rätt kristaller och rätt färgkombinationer på ljus t.ex. ger ett tarotkort med rätt betydelse en kraftfull hint till universum om önskat slutresultat. Håller du på med pengamagi till exempel, och redan har tänt ett grönt ljus insmort med välståndsolja, kan det vara bra att fundera på exakt vilket resultat du hoppas på.

Vill du göra en hobbyverksamhet till en inkomst är åtta i mynt bra att meditera på. Vill du ha trygghet i en turbulent ekonomi, där ekonomin hålls inom strukturerad, men utan överflöd – använd fyra i mynt. Vill du ha råd med en efterlängtad kortare resa – använd sex i svärd och nio i mynt. Endast din kreativitet sätter gränser för kortkombinationer.

Generellt kan man säga att stora arkanan är mer laddad än lilla, även i magin, då korten representerar viktiga steg i vår livsresa. Därför ger de kraftfullare resultat, men kom ihåg att man inte bör skjuta mygg med kanoner! För vardagsbruk och mindre besvärjelser lämpar sig lilla arkanan bäst, annars kan resultaten bli mer omfattande än man är beredd att hantera.

Ha en härlig vecka,

Elisa

Comments Off on Tarot och magi